koja sve dokumentacija je potrebna za dobivanje besplatnog (kršitelj koda)a od czss-a
koja sve dokumentacija je potrebna za dobivanje besplatnog (kršitelj koda)a od czss-a
pa zašto ne nazoveš svoj czss, tako si najsigurnija
zagreba, ali nisam trenutno u hrv
našla bi i ja broj tel. samo bi me račun došao kao 20 paketa m. hrane. s obzirom da zovem izvan hrv.![]()
a kolko bi te onda došel prevoz? to pitaš za sebe ili ?
za sebe, ali svejedno je to. zanima me koji sve dokumenti se trebaju donijeti da bi se b. mogao dobiti.
a prijevoz ću si ja besplatno riješiti. ili u cijeni jedne kutije za čitav paket![]()
sveta brigita, pa dosad si mogla vec naci mail, ako si mogla naci telefon
kontakt-centar@zagreb.hr
hvala na mailu
ponekad se pitam čemu uopće forumi služe![]()
pa vjerojatno nitko nema s istim iskustva
situacija je ocito specificna cim nisi u hr a trebas uslugu na koju imaju pravo samo oni koji stanuju u zg, pa najbolje da se sama raspitas
situacija nije nimalo specifična, ne znam iz čega si to mogla iščitati?
jer nisam rekla da nisam prijavljena ili ne živim u zg
nego da trenutno nisam u hrv pa bi za telefoniranje u zagreb potrošila, dok cca 10 kutija b.
a vjerujem da u zagrebu čak i na ovom forumu ima žena koje imaju pravo na besplatnu m.hranu.
i koje su ipak, rekla bih, ljubazne
![]()
dok cekas takve vjerujem da si ipak sama potrazila informacije
situacija vjerojatno jest specificna jer potvrda socijalne sluzbe koja treba za takva socijalna davanja obicno ukljucuje dolazak na kucnu adresu, u ovom slucaju mislim patronazne sestre
dio o ljubaznosti ne razumijem, o potrebnoj dokumentaciji nemam konkretnih saznanja, ali kad sam vidjela da trebas info dvaput sam isla na stranice grada zagreba trazeci informaciju i dobila samo odgovore da tebi to nije dosta
nije mi trebalo npr hvala, ali ne razumijem da se jos i brecas iz posta u post na mene?
ispričavam se ako sam bila gruba prema tebi nakon tolikog truda.
ali meni treba konkretni odgovor.
a mislila sam da ću ga ovdje dobiti.
hvala ti još jednom na trudu.